Menu

Kunst

Johnny Depp als de mad Hatter uit de film Alice in Wonderland Johnny Depp als de mad Hatter uit de film Alice in Wonderland

More than Creative

More than creative is veel meer dan gewoon artistiek bezig zijn. Ontdek het gevoel achter de werken gemaakt met onder andere potlood, kleurpotlood, aquarel-, acryl of olieverf. Ronald Eijpe uit Boven Leeuwen is de creator achter het werk van More than creative. Naast het feit dat het artistieke brein onuitputtelijk lijkt is Ronald een onderscheidende 'meester' in de emotie weergeven in datgene de opdrachtgever van zijn hand gemaakt wilt zien. Graag wil hij particulieren de kans geven tegen een goede prijs/prestatie, kunst te laten vervaardigen/aankopen welke zij adembenemend vinden.

Materiaal

Naast het gebruik van 'klassieke' materialen en technieken, gaat Ronald met regelmaat de uitdaging aan door materiaal en technieken door elkaar te gebruiken die minder voor de hand liggen. Hij laat zich hierbij inspireren door het werk waar hij aan bezig is en zelden tot nooit creatief beperken door datgene waarmee hij werkt. Hij gaat oplossingsgericht te werk in zijn creatieve proces. Door deze manier van werken ontstaan er regelmatig ongebruikelijke combinaties van verschillende materialen die leiden tot een bijzondere resultaat.

Workshops/cursussen

Ook voor teken/schilder workshops en cursussen kun je terecht bij More than creative. De workshops en cursussen die Ronald geeft, zorgen voor ruimte en inspiratie bij iedereen die aan zijn creativiteit uiting wil geven. Dat wat je graag wilt leren, gevoel, het lef hebben jezelf te verbazen, de manier van kijken, tips en trucks, zijn onderdelen van een geslaagde workshop of cursus van More than creative.

link FB: https://www.facebook.com/ronaldeijpemorethancreative

link website: http://www.ronaldeijpe.nl

back to top

Social media